Varia

JWO

Hoor die breinen kraken, 't is weer Junior Wiskunde Olympiade!

Woensdag gaven deze leerlingen het beste van zichzelf...

MOS

'Ons MOS-team wilt jongeren aanzetten tot het ontdekken van de natuur. Dit doen ze door gratis allerlei planten en zaden uit te delen aan al degene die geïnteresseerd zijn. Zie je iets liggen dat je kan gebruiken? Neem dit mee en stuur een foto van het resultaat naar meneer Goudeseune. Waar kan je dit plekje vinden? In het biologielabo naast onze glazen bokaal. Heb je zelf plantjes, zaden of iets anders in overschot? Leg het dan erbij! Zo inspireren we elkaar.

#nieuwpoort #nwprt #sbc #MOS #mos #mosteam #groen #natuurbeleven #biologielabo'

Tiktok battle

Prijsuitreiking sbc tiktokbattle. Deze wedstrijd werd bedacht en georganiseerd door de leerlingen van 2Ba. De winnaars kregen een rijkelijk gevulde tas.

Het filmpje van de winnaars kan je bekijken op onze sociale media kanalen.

Klassenbattle 2e jaars

Vorige week donderdag hadden de tweedejaars een lesdoorbrekende namiddag. Daarin streden de verschillende klassen tegen elkaar. 2Aa won de klassenbattle. Proficiat!

Ik vind jou leuk! Mag ik je houden?

De ramen die uitgeven op de speelplaats werden voorzien van opbeurende spreuken in kleurrijke lettertypes. Dank aan de leerlingen van OKAN en 2B om dit zo mooi te maken.

Dopjesactie

Zamel met ons dopjes in om blindengeleidehonden te trainen. Help ons anderen helpen.

Gilles uit 2Bc verzamelde alvast 9 volle zakken. Een dikke merci! Doen jullie ook mee?

#vriendenderblinden

Quiz!

De leerlingenraad organiseerde vandaag een quiz voor alle geïnteresseerden. Meer dan 100 leerlingen deden mee. En dit alles op coronaveilige manier, in eigen bubbel, maar met veel ambiance!

Leuk !

Dank u aan de organisatoren!

Weerstation

In deze koude dagen thuis kunnen leskrijgen is een luxe!
Toch benieuwd hoe warm het is op onze school? Surf dan naar https://wow.meteo.be/nl/ en zoek naar het bolletje in Nieuwpoort. Wij meten namelijk het weer in real-time. Ontdek de website en laat de weerman/vrouw in je naar boven komen!