Welkom op onze school

Vorig schooljaar hadden we, in een samenwerking van het Sint-Bernarduscollege en de Vrije Basisschool Stella Maris, prof. doc. Dirk Dewachter op bezoek voor een lezing in De City te Nieuwpoort. De City was tot in de nok uitverkocht; 200 ouders en sympathisanten waren getuige van een zeer boeiende avond.

Om deze traditie verder te zetten inviteren we dit schooljaar televisie- en filmmaker en klimaatactivist Nic Bathazar met zijn ’Klimaatbetoog’ op donderdag 30 januari om 19u.

Zet deze activiteit nu al met stip in je agenda!

Tijdens het keuzevak sport zijn de leerlingen van 1Aa en 1Ab gaan sporten in de powergym ‘New Gym’ in Nieuwpoort. Wat een kracht hebben de leerlingen!

Ook tijdens een initiatie thaiboksen door de Nieuwpoortse sportclub ‘Westcoast Thai boks & MMA’ werd hun kracht en techniek op een hoger niveau gebracht.

Trots op onze leerlingen!

Kira en Matisse van 4WET werken samen met meneer Goudeseune en mevrouw Halewyck aan het VLINDER project. Zij gaan het weer onderzoeken! De werken aan het weerstation lopen goed. Matisse en Kira werken goed door om dit weerstation binnen twee weken operationeel te krijgen.