Lukken

โ€˜๐—Ÿ๐˜‚๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ปโ€™ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—ช๐—ญ๐—– ๐——๐—ฒ ๐—ญ๐—ฎ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฝ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜.

Januari is volgens de traditie de maand dat we 'Lukken' geven bij een bezoek aan onze familie en vrienden als teken van geluk in de komende periode.

Door corona is het even anders.

Met de gedreven leerlingen van de eerste graad Voeding Horeca van de Hk Hotelschool Ter Duinen en het Sint-Bernarduscollege Nieuwpoort in Nieuwpoort gingen de leerkrachten aan de slag om het geโ€™lukโ€™ toch naar buiten te brengen, want 'dit jaar gaat het lukken'.

Op dinsdag 19 januari rond 11H45 bezorgden leerkrachten Dries Cloet, Bart Denys en Geert Blomme ofwel โ€œDe Chefs van het Horecavirusโ€ eerste lading 'Lukken' voor de bewoners en het zorgpersoneel van het WZC De Zathe in Nieuwpoort.

Want wat extra warmte en geluk kunnen we allemaal gebruiken.

En Voeding Verbindt!

Op de foto (v.l.n.r.) schepen van onderwijs Bert Gunst,

Leerkrachten / Chefs van het Horecavirus Geert Blomme, Bart Denys en Dries Cloet en Directeur Sint-Bernarduscollege Nieuwpoort dhr. Rik Vermeersch.

Bron: Radio Beach